ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Δηλώσεις του διευθυντή του EUROPA TRAVEL Ρουμανίας για την πολιτική προσφορών στην Ελλάδα.









Σύμφωνα με δηλώσεις του Marius Carlan, διευθυντή του τουριστικού πρακτορείου Europa Travel, στην ιστοσελίδα του ρουμανικού καναλιού RTV, Έλληνες ξενοδόχοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας προσφέρουν απίστευτα χαμηλές τιμές για να προσελκύσουν τουρίστες από τη Ρουμανία που σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν στη σοκαριστική τιμή του ενός ευρώ ανά διανυκτέρευση το άτομο και μάλιστα με πρωινό.

Το Europa Travel από το 2012 στέλνει μεμονομένους Ρουμάνους και στην Λευκάδα και από φέτος έχει αρχίσει ένα πρόγραμμα πενήντα κρεβατιών. Για την Λευκάδα δεν υπάρχουν αυτές οι προσφορές του 1€.

Το σχετικό άρθρο εδώ.

Προσφορές του  1€ υπάρχουν στο Ιόνιο στην Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, 
στη Χαλκιδική, στή Θάσο, στη Κατερίνη και στη Σκιάθο.

Το site με τις προσφορές του 1€ εδώ.

Κρατάμε μια επιφύλαξη όμως, σε σχέση με ανάλογα δημοσιεύματα στον τοπικό ηλεκτρονικό Τύπο,  η πολιτική του 1€ να είναι προϊόν marketing της εταιρίας προς τη Ρουμανική αγορά, διότι :

1. Η εταιρία διαθέτει μεγάλο στόλο ιδιόκτητων λεωφορείων που προσπαθεί να τα έχει σε κίνηση οργανώνοντας οδικές εκδρομές. Μπορεί να υπερτιμολογεί την μετακίνηση και να πληρώνει περισσότερο τους έλληνες ξενοδόχους.

2. Η προσφορά αυτή είναι για συγκεκριμένες περιόδους μόνο και μόνο για περιορισμένα άτομα.

"Oferta valabila in perioadele 07.06-13.06; 10.06-16.06; 13.06-19.06; 16.06-22.06; 19.06-25.06.2013, in limita locurilor disponibile."

Όλες οι εταιρείες κατά καιρούς κάνουν προσφορές για λόγους marketing. Πολύ συχνό φαινόμενο αποτελεί μεγάλοι tour operator της Αγγλίας, Σκανδιναβίας κλπ να προσφέρουν δωρεάν το κατάλλημα του τουριστικού τους πακέτου και να εισπράτουν μόνο το κόστος αερομεταφοράς σε περιόδους χαμηλών κρατήσεων.

Το άνοιγμα της Λευκάδας στη Ρουμάνικη αγορά (ακόμα και με κατ' ευθείαν αεροπορική σύνδεση) αποτελεί αναμφισβήτητα μια θετική εξέλιξη για τον τοπικό τουρισμό. Ιδιαίτερα μάλιστα μετά την σταδιακή μετακίνηση τα τελευταία χρόνια των κεντρικο-ευρωπαϊων τουριστών  από τη Λευκάδα προς την Πάργα. Σχετικά δημοσιεύματα όπως εδώ μπορεί τελικά να μην αποτυπώνουν την πραγματικότητα και να δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στον αναγνώστη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου