ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε την τελευταία ομιλία του Πάπα ζωντανάTo haradiatika blog μετέδωσε ζωντανά για τους λευκαδίτες  το αποχαιρετιστήριο κήρυγμα του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ' σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, μπροστά σε 200.000 πιστούς, τώρα σας παρουσιάζει το σχετικό video από το cbs.

Μεταξύ άλλων είπε:

 «Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, θα σας κρατώ πάντα στις προσευχές μου......Προχώρησα σε αυτό το βήμα (της παραίτησης), γνωρίζοντας πλήρως τη βαρύτητα και την σπανιότητα της πράξης, ωστόσο με πνεύμα βαθιάς γαλήνης..........δεν θα κατέβω από τον Σταυρό αλλά θα μείνω στην υπηρεσία της Εκκλησίας δια της προσευχής...... Το σκάφος πέρασε λιακάδα αλλά και κύματα.....................Κάποιες φορές φαινόταν σαν ο Κύριος να κοιμόταν, αλλά ο Κύριος δεν εγκαταλείπει την Εκκλησία του....................Θα συνεχίσω να υπηρετώ την Εκκλησία με την προσευχή.........Θα προσεύχομαι και θα κρυφτώ μέσα στον κόσμο........». Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣτ' θα λάβει τον τίτλο του «ομότιμου Πάπα» (emeritus) και θα εξακολουθεί να αναφέρεται ως «Η Αγιότητά Του» μετά την αυριανή παραίτησή του. 

Επίσης, θα διατηρήσει τον παπικό τίτλο, Βενέδικτος ΙΣτ' και δεν θα αποκαλείται Γιόζεφ Ράτσινγκερ.
Θα φορά μόνο το λευκό ράσο του και θα παραδώσει το χρυσό δαχτυλίδι που συνοδεύει τη θέση του, γνωστό και ως δαχτυλίδι του ψαρά, ενώ η προσωπική του σφραγίδα θα καταστραφεί, με τον τρόπο που καταστρέφεται όταν ένας Πάπας πεθαίνει.
Ο Βενέδικτος ΙΣτ' θα παραδώσει τα ειδικά κατασκευασμένα κόκκινα παπούτσια του και αντί γι' αυτά θα φορά καφέ υποδήματα που κατασκεύασε γι' αυτόν ένας υποδηματοποιός, στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μεξικό πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου