ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Άτυπο συνέδριο-συνάντηση των "αγανακτισμένων" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μέσα στο πλαίσιο παραιτήσεων βουλευτών και στελεχών από το κόμμα των ΑΝΕΛΛ του Πάνου Καμένου, μέσα στο κλίμα των προσυνεδριακών εργασιών του κόμματος που αρχίζουν την Παρασκευή, διοργανώθηκε το  Σάββατο στο Ξενοδοχείο LONDON , που βρίσκεται στη Γλυφάδα, άτυπο συνέδριο-συνάντηση των "αγανακτισμένων" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπου μίλησε ο πρώην Γενικός Δ/ντής του κινήματος ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ, ο εκπρόσωπος του κινήματος του ΣΥ.ΓΑ.ΠΑ. Γιάννης Πάντζιος, πολιτευτές και μέλη των τοπικών οργανώσεων. 


Από την Λευκάδα ομιλητής ήταν ο Άκης Καλύβας  
ενώ παρευρέθηκε στην εκδήλωση η Υπ. Βουλευτής Λευκάδας του κόμματος Ερρίκα Κουτρούλη.

 Οι δύο τους είχαν στα παρασκήνια της εκδήλωσης μια εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα του κόμματος στη Λευκάδα αλλά και την μετέπειτα πορεία του.


Το θέμα της εκδήλωσης ήταν : « Πόσο και πόσοι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε τελικά ; » ενώ στη πρόσκληση της εκδήλωσης ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ :
"Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε , αισθανόμαστε όλοι θύματα ενός ακήρυχτου αλλά σφοδρού και βίαιου Οικονομικού Πολέμου , με ανυπολόγιστες Οικονομικές , Κοινωνικές , Ψυχολογικές , Οικογενειακές και άλλες απώλειες . Και εμείς , το κίνημα πάνω στο οποίο στηρίξαμε τη ψυχή μας , το κίνημα το οποίο θέλαμε να υψώσει τη φωνή μας μέχρι τα αυτιά (τα κουφά) των διοικούντων , τείνει να γίνει άλλη μια νερόσουπα , με άλλο χρώμα αλλά την ίδια γεύση με τις άλλες του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Αν νομίζεις και εσύ , ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , αποτελούν ένα κομμάτι από τη ψυχή σου , αν σε ενδιαφέρει να μείνει το κίνημά μας ζωντανό (όχι σε κώμα που είναι τώρα το κόμμα) , έλα να κάνουμε μια συζήτηση και έκθεση απόψεων , καθώς και λήψη ουσιαστικών αποφάσεων για το αύριο όλων μας ". 

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από ιντερνετικά ιστολόγια και το haradiatika blog  θα μεταδώσει το video της εκδήλωσης μέσα στην εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου