ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Νυδρί: Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου.


Κανονικά έγινε η παρέλαση των μαθητων στο Νυδρί, χωρίς αποδοκιμασίες αγανακτισμένων, όπως σε πολλές άλλες περιοχές σήμερα.
Η τιμή όσων αγωνίστικαν για την ελευθερία κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο δεν πρέπει να αμαυρώνεται λόγω της αναποτελεσματικότητας και ανικανότητας να προασπίσουν το δημόσιο συμφέρον, κάποιων σύγχρονων πολιτικών της κεντρικής εξουσίας.
Η ιστορία θα αποδώσει στους τελευταίους τις "τιμές" που τους αξίζουν.

5 σχόλια:

  1. «Όσα συνέβησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη αποτελούν ευκαιρία να σταθούμε λίγο και να συλλογιστούμε: Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο; Αγωνιστές είναι όσοι προσβάλλουν; Δίκιο έχει όποιος φωνάζει περισσότερο; Είναι δημοκράτες όσοι αντιμετωπίζουν το δημόσιο χώρο ως ιδιοκτησία τους; Και πώς μετριέται η πλειοψηφία; Με τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ή με τις εκλογές που, με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια;

    » Υπάρχει το δικαίωμα και η κατάχρησή του, υπάρχει η δίκαιη οργή και ο εκφυλισμός της, υπάρχει καθαρό όριο ανάμεσα σε μια ευνομούμενη πολιτεία και σε μια κοινωνική οργάνωση χωρίς κανόνες, χωρίς δημοκρατικό υπόβαθρο.

    » Κάνω τις επισημάνσεις αυτές πιστεύοντας ότι η έξοδος της πατρίδας μας από την κρίση δεν είναι μόνο ζήτημα αριθμών, αλλά υπόθεση βαθιά πολιτική, βαθύτερα πολιτισμική»

    Η γραπτή δήλωση του Παπούλια μετά την ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.
    Οσοι καταλαβαίνουν, κατάλαβαν. Κάποιοι ας' γίνονται "αγανακτησμένοι" όταν το σάπιο πολιτικό σύστημα που στήριζαν τόσα χρόνια σταματάει να τους βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε γελοίοι προπαγανδιστές. Αυτή η φωτογραφία δεν είναι του Λυκείου Νυδριού;
    http://img638.imageshack.us/img638/9241/nydrilefkada28102011.jpg
    Η σημαιοφόρος του Λυκείου Νυδριού, παρά τις απειλές, παρελαύνει με μαύρο πουκάμισο. Πώς λοιπόν λέτε ότι δεν υπήρχαν κι εκεί αγανακτισμένοι; Δείχνοντας φωτογραφίες μόνο από το Δημοτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τι εννοείς φίλε ανώνυμε αλλά επειδή παρακολουθώ και διαβάζω και εγώ αυτό το μπλοκ ,που ειδές την προπαγάνδα του ?Δεν έγινε η παρέλαση? Έγιναν έκτροπα όπως αυτά που έγιναν στη Θεσσαλονίκη η σε άλλα μέρη της Ελλάδας ? Όχι . Έγραψε ότι δεν υπάρχουν αγανακτισμένοι? Όχι . Αγαπητέ φίλε να διαβάζεις όλη την πρόταση και όχι να απομονώνεις φράσεις για να ικανοποιηθείς εσύ , ξέρουν και άλλοι να διαβάζουν Ελληνικά . Άφησε το μπλοκ όπως είναι αγνό μακριά από κόματα και κοματικές σκοπιμότητες .

    Ένας παρατηρητής εκ του μακρόθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάθη μπορεί να κάνουμε, φωτογραφίες μπορεί να μας ξεφεύγουν η παρέλαση όμως έγινε κανονικά ή μήπως όχί; Η αντίδραση της σημαιοφόρου είναι σεβαστή δίοτι δεν αμαύρωνε την ουσία και τον συμβολισμό της παρέλασης.
    Προπαγανδιστης για να είναι κάποιος πρέπει να είναι ένθερμο κομματικό μέλος και να πιστεύει ότι η μόνη λύση είναι η απόλυτη υιοθέτηση από όλους των προτάσεων του κομματος του. Θα αναρτήσουμε σύντομα προπαγανδιστικές τακτικές που διέρευσαν από κομματικό μηχανισμό και αφορούσε κοινές δράσεις σε όλη την Ελλάδα μέσα στα σχολεία.
    Όσο για τον χαρακτηρισμό "γελοίοι" δεν μας απασχολεί καθόλου, μας έχουν αποκαλέσει πολύ χειρότερα όπως "προπαγανδιστές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε …ανώνυμε θα έπρεπε να ντρέπεσαι να γράφεις τέτοιους χαρακτηρισμούς διότι αυτοί που γράφουν στο μπλοκ είναι επώνυμοι και εφόσον νομίζεις ότι αυτά που γράφουν είναι των δικών σου χαρακτηρισμών θα έπρεπε να αναφέρθης ονομαστικός .Γιατί τόση ανωνυμία ?Μήπως είσαι εσύ τέτοιος ? Προπαγανδιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή