ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Απάντηση σε σχόλιο 11-06-2011

Αγαπητέ φίλε σχολιαστή δεν συνηθίζω να απαντώ στα σχόλια που κάνετε διότι ο καθένας σε αυτό το μπλοκ μπορεί να πει την άποψη του να κρίνει το άρθρο με τον δικό του τρόπο και είναι σεβαστό, αλλά επειδή αναφέρεσαι για προσωπικά μου συμφέροντα θα σου απαντήσω. Σε αυτό τον κόσμο που ζούμε όλοι έχομε συμφέροντα είτε έχομε επιχειρήσεις είτε είμαστε εργαζόμενοι .Για αυτό θα σε παραπέμψω στην ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Νυδριου και όχι Ελλομενου όπως θέλουν να τον ονομάζουν και θα καταλάβεις ότι ο δρόμος δεν έκλισε για να κυκλοφορούν οι τουρίστες με άνεση αλλά γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα συμφέροντα. Αν δεν είσαι προ κατελημενος διάβασε ξανά το άρθρο μου και θα καταλάβεις ότι εγώ δεν υποστηρίζω να μην πεζοδρομειθη ο δρόμος.

Επειδή από αυτά που λες είσαι ντόπιος και πιθανός με γνωρίζεις είμαι στη διάθεση σου όποτε θέλεις να κάνομε μια κουβέντα μαζί και πιθανός να μπορέσομε να διευκρινίσουμε καλυτέρα τα πράγματα Ευχαριστώ.

Λάκης Κονιδαρης.





Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2011 14:19

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ελλόμενου
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελλομένου απευθυνόμενος προς τους Επαγγελματίες – Καταστηματάρχες τους καλεί όπως με κατανόηση ενστερνιστούν τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις , που έχει αποφασίσει η Δημοτική Ενότητα Ελλομένου και έχει υιοθετήσει το Δ. Σ. του Εμπορικού Συλλόγου , οι όποιες και θα είναι προς όφελος των επιχειρήσεων μας και γενικά του τόπου όπου κατοικούμε

4 σχόλια:

  1. ΦΙΛΈ ΛΑΚΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ, ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΕΝΙΣΧΎΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΆ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΌΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΊ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΉΣΕΙ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΌΒΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΣΤΑ 2,ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΌΔΙΑ ΕΊΣΑΙ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΆ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ! ΠΡΟΤΙΜΌΤΕΡΟ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΌΤΙ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΊ ΠΛΑΚΌΣΤΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΩΣ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ! ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΆΤΑ ΕΜΠΟΡΕΎΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΏ ΌΤΙ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΧΕ ΜΕΡΙΜΝΉΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ 100 ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΡΜΑ!

    Υ.Γ1 Αν πραγματικά γνωρίζεις τα προβλήματα του τόπου, καλό θα ήταν να έγραφες και ένα άρθρο για τα περιβόητα καράβια που παίρνουν όλο το κόσμο...(Δεν γίνεται ενα χωριό να ''δουλεύει'' για 2-3 οικογένειες και κανείς να μην κάνει τίποτα)

    Υ.Γ2 Στο Νυδρι δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει αναπτυξει γιατί ο καθένας κοιτάει μόνο το συμφέρων του με οπουδήποτε τίμημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ…¨Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ……..ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ¨……




    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ….ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ…..ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ,ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΘΗΚΑΝ……………….????????.........ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Κ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΦΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ ΑΦΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΥΘΗΚΕ ΚΑΝ………ΑΦΟΥ Η ΣΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ…………….
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ………..
    Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΗ ¨ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΝΩΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥ¨ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΥΔΕΣ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΕΣ…..ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ………???????????????????????????????
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ…Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ???????ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ???????????ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΙΚΑ??????????????????????
    ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ………………..
    ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΠΟΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ………ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ……ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ………………………………..
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ…….

    Υ.Γ.
    ΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ…….ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ (ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ…..ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ……..
    ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ……..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 10 ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ…..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΑΙ…………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ζητούμενο με τα κυκλοφοριακά μέτρα του Εμπορικού συλλόγου που υιοθετήθηκαν από την δημοτική αρχή, πιστεύω ότι είναι η αύξηση του τζίρου της πλειοψηφίας των καταστημάτων της περιοχής και η σχετική αυξηση του ΦΠΑ και του δημοτικού φόρου. (Αν μόνο νοιαζόμαστε για τον πεζό ασ ' του δώσουμε όλο το χώρο και τα πεζοδρόμια με τα εμπορευματα και τα τραπεζοκαθίσματα κλπ). Αντί λοιπόν να αναλώνεστε στα σχόλια υπέρ ή κατά, κρατάτε τα Ζ από τις ταμιακές μηχανές και να τα συγκρίνεται με τα αντίστοιχα της περυσινής ημέρας, ή και ακόμα με τις ημέρες του Μαϊου πριν την πεζοδρόμηση. Αν οι περισσότεροι έχουν μεγαλύτερο τζίρο με την πεζοδρομηση τότε είναι αυταπόδεικτο ότι το μέτρο είναι καλό, αν οχι το μέτρο ειναι λάθος.
    Παραθέτω δύο περιστατικά που αντιληφθηκα:
    1) Επαγγελματίας μέσα στον πεζοδρομο μίλαγε ο ίδιος για μια πτώση από 500 στα 100 τεμάχια που πουλαγε καθημερινά πριν και μετά την πεζοδρόμηση.
    2)Το μπέρδεμα των οδικών ρυθμίσεων το απόγευμα, λόγω της πεζοδρόμησης, είχε σαν αποτέλεσμα πελάτες που είχαν κάνει κράτηση για 2 δωματια για το τριήμερο σε ξενοδοχείο πάνω στον κεντρικό δρόμο μετά τον πεζόδρομο, να καταλήξουν τελικά σε άλλο ξενοδοχείο πριν τον πεζόδρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ(ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ? ΤΙ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ? ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ? ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΗΠΩΛΥΠΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΥΤΕ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΑΠΛΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή