ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Γυμνασιακός Σύλλογος ΛευκάδαςΔελτίο Τύπου για τους 5ους Ιόνιους Αγώνες Στίβου
Οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου διοργανώθηκαν πρώτη φορά  το 2011, από μια αγαπημένη τότε παρέα διοικούντων του Γυμναστικού και με την προτροπή και καθοδήγηση της προπονήτριας του Συλλόγου, Χρύσας Φραγκούλη. Η ιδέα ήταν να αφιερωθούν στην ένωση των Επτανήσων για αυτό και πήραν το συγκεκριμένο όνομα και γίνονται το προηγούμενο ή το επόμενο Σαββατοκύριακο από την επέτειο της Ένωσης (21η Μαΐου).  Από τότε γίνονται ανελλιπώς κάθε χρόνο.
Το πρόγραμμα των αγώνων  περιλαμβάνει 50 αγωνίσματα  όλων των κατηγοριών (από προ - μίνι  έως αντρών-γυναικών) και όλων σχεδόν των αγωνισμάτων του στίβου, ταχύτητες, αντοχή, εμπόδια, άλματα (μήκος – ύψος) και ρίψεις (ακόντιο - σφαίρα). 


Ο κύριος  όγκος των αθλητών προέρχεται κυρίως από  την Ήπειρο, Αιτωλοακαρνανία, Πάτρα, Κέρκυρα  αλλά κάθε χρόνο μας τιμούν με την παρουσία τους και σύλλογοι από πιο μακρινές περιοχές όπως Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο, Μακεδονία, Θεσσαλία,  κ.α. Φέτος για πρώτη χρονιά θα συμμετέχουν και αθλητές από τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά κάνοντας με αυτό τον τρόπο πραγματικότητα  το όνειρο των διοργανωτών, να ενώσουν αθλητικά τα Επτάνησα.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουν σημειωθεί πολύ συχνά αξιόλογες επιδόσεις σε πάρα πολλά αγωνίσματα γιατί  από την πρώτη διεξαγωγή τους συμμετείχαν  πολλοί και  καλοί αθλητές, τόσο  λόγω της αρτιότητας της διοργάνωσης (φώτο- φίνις, κριτές, κ.λπ.) όσο και λόγω της φιλοξενίας που ετύγχαναν. Οι αγώνες  περιλαμβάνονται κάθε χρόνο στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και ανακοινώνονται στην κεντρική ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.  
Στις προσπάθειες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στέκεται πάντα αρωγός ο Δήμος Λευκάδας καθώς και πολλές τοπικές επιχειρήσεις, που χωρίς τη βοήθειά τους, οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.
Σύσσωμο λοιπόν το ΔΣ του συλλόγου μαζί με τους προπονητές, τους εθελοντές και τα μέλη του, περιμένουν όλους τους συμπολίτες μας να απολαύσουν ωραίους αγώνες και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών, όπως του Κων/νου Μπρατζουκάκη, του Παναγιώτη Σταύρακα, της Θάλειας Ζακυνθινού, της Γεωργιάννας Ιωακειμίδη, του Άγγελου Καρύδη που προέρχονται από το σύλλογό μας αλλά και του Κων/νου Μυλωνά από τον Αστέρα Πρέβεζας, του Παναγιώτη Αρβανίτη από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, της Αλίκης Παδιώτη του ΑΟ Σπάρτακος, της Παναγιώτας Δόση από τον ΑΟ Κέρκυρας κ.λπ.
Για το ΔΣ του ΓΣ Λευκάδας
Ο πρόεδρος
Σπυρίδων Μεσσήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου