ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Η διαφήμιση που έκανε διάσημη τη Λευκάδα στη Σερβία.
Η παραπάνω διαφήμιση δεν είναι του ΕΟΤ, δεν είναι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δεν είναι του Δήμου Λευκάδας, δεν είναι των μεγάλων τουριστικών πρακτόρων εισερχόμενου τουρισμού που εδρεύουν στο Νυδρί, δεν είναι ούτε των Σέρβων tour operator που στέλνουν τον κόσμο εδώ.

Η διαφήμιση είναι της γαλλικής Τράπεζας και ασφαλιστικού οργανισμού Credit Agricole που πουλάει ταξιδιωτική ασφάλεια στον πρωταγωνιστή του διαφημιστικού spot, για να στείλει την γυναίκα του, την κόρη του και κυρίως την πεθερά του (η οποία θέλει να κάνει και αλεξίπτωτο) στην Λευκάδα, και αυτός να αγοράσει με καταναλωτικό δάνειο μια μεγάλη τηλεόραση LCD και να απολαύσει με ησυχία τους ποδοσφαιρικούς αγώνες με τους φίλους του στο σπίτι πίνοντας μπύρες.

Ευχαριστούμε Credit Agricole που μας προτιμίσατε και γεμίσαμε στο Νυδρί με Σέρβους και κυρίως
πανέμορφες Σέρβες.

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Ο Γιάννης Πολίτης στο Θερινό Σχολείο.

Την περασμένη Παρασκευή ο γνωστός Μεγανησιώτης δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης παρουσίασε στο Θερινό σχολείο των ΤΕΙ για την Κοινωνική Οικονομία, θέμα με τον τίτλο "Γενικές Αρχές Μάρκετινγκ- Κοινωνικό Μάρκετινγκ".

Η αναγνωρισιμότητα του Γιάννη Πολίτη στο δημοσιογραφικό χώρο και στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία είναι δεδομένη. Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στη Νατάσα Φίλιππα που μπορείτε να δείτε εδώ μαζί με στοιχεία του βιογραφικού του.

Όπως ήταν φυσικό το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο θερινό σχολείο, είχαν τα σημεία που αναφέρονταν στις σχέσεις μεταξύ δημοσιογραφικών πηγών - δημοσιογράφων - κοινωνίας, καθώς και ο ρόλος της τηλεόρασης και του διαδικτύου στην ενημέρωση. 

Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Θερινό σχολείο του ΤΕΙ στη Λευκάδα, με θέμα την Κοινωνική Οικονομία.

Συνεχίζεται και την εβδομάδα που έρχεται το Θερινό σχολείο του ΤΕΙ Ιονίων για την κοινωνική οικονομία. Αξιοσημείωτη είναι όχι μόνο η υψηλή ποιότητα των διαλέξεων από τους εκλεκτούς εκπαιδευτές, αλλά και το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευόμενων νέων επιστημόνων. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι νέοι επιστήμονες προσήλθαν από όλη την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σχολείο. Η θεματική ενότητα της Κοινωνικής Οικονομίας και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας είναι σχετικά άγνωστη στην Ελλάδα. Οι πρακτικές Κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα υπολείπονται πολύ από τις αντίστοιχες στην υπόλοιπη Ευρώπη. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το θεσμικό πλαίσιο που τις διέπει είναι του 2011, με αρκετές Υπουργικές αποφάσεις κλπ να μην έχουν υλοποιηθεί ακόμη. Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ όμως 2007-2013 προβλέπει χρηματοδότηση δράσεων κοινωνικής επιχειρηματικότητας που όμως αναμένεται να μην προλάβει να γίνει τελικά απορρόφηση των σχετικών κονδυλίων.
     Το haradiatika blog κάθεται και αυτό στα θρανία του συγκεκριμένου σχολείου και το παρακολουθεί με ενδιαφέρον.


Οι όμορφες παρουσίες επίσης δεν λείπουν από το σχολείο.

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Ξυλοδαρμός Νεαρού στη Λευκάδα από αλλοδαπό
Χθες βράδυ στην πόλη της Λευκάδας  στο πάρκο των ποιητών ξυλοκόπησαν  Έλληνα νεαρό  Ε .Γ. κάτοικο Λευκάδας και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Στη συνεχεία ο πατέρας του νεαρού  Κ.Γ. πήγε έξω από την οικία του δράστη   Ξένης υπηκοότητας για να τους ζητήσει  για ποιο λόγω χτυπήσαν το παιδί του και αυτοί του επιτεθήκαν  και τον απείλησαν .Στη συνέχεια ο γονέας πήγε στη Αστυνομία και υπέβαλε μήνυση. Έπεται και συνεχεία